Notice: compact(): Undefined variable: extras in D:\www\creatiefconsortium.n\www\library\Zend\View\Helper\HeadLink.php on line 381 Notice: compact(): Undefined variable: extras in D:\www\creatiefconsortium.n\www\library\Zend\View\Helper\HeadLink.php on line 381

Het Creatief Consortium

 

Het Creatief Consortium is een initiatief van Het-Kantoor, culturele projectontwikkeling en dienstverlening (Marlene Vreeke) en Kunst Advies Organisatie (Nathalie van der Hak)

Aanvankelijk kwamen wij elkaar tegen bij de ontwikkeling en uitvoering van een aantal gezamenlijke projecten. In 2009 hebben wij ons verenigd in het Creatief Consortium, met als doel samen te investeren in contacten met en dienstverlening aan de culturele sector.

Als 'binnen- en buitendienst' vullen wij elkaar als duo voortreffelijk aan en via ons netwerk kunnen wij flexibele verbindingen maken die voor een goed team noodzakelijk zijn. Samenwerking vanuit diversiteit levert nu eenmaal de meeste meerwaarde op.

 

 

De kracht van samenwerken! 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\www\creatiefconsortium.n\www\library\Zend\Db\Table\Abstract.php on line 1247